Program


Zboża, Groch, Ziemniaki i Pomidory? Czyli o tym, co jadali nasi przodkowie

  • Miejsce: al. Ujazdowskie 4, Warszawa
  • Dzielnica: Śródmieście
  • Organizator: Ogród Botaniczny Uniwersytetu Warszawskiego
  • WWW: www.ogrod.uw.edu.pl
  • Czas: 28-09-2017, 10:00
  • Rodzaj: warsztat
  • Grupa docelowa: osoby 60+
  • Warunki uczestnictwa: zapisy
  • Odpłatność: bezpłatne
  • Dostępność:
    Dostępne z asystentem Grupa docelowa: osoby 60+

Opis wydarzenia

Warsztaty botaniczno-kulinarne. Uczestnicy przygotują przekąski, które wspólnie zjedzą.

Program wydarzenia

10:00 - 10:40 wykład, 10:40 - 11:40 warsztaty

Powrót Rezerwacja

Legenda:


  • Wydarzenie w pełni dostępne Wydarzenie w pełni dostępne
  • Parking Parking
  • Niedostępne dla osób z niepełnosprawnościami Niedostępne dla osób z niepełnosprawnościami
  • Film z napisami Film z napisami
  • Dostępne z asystentem Dostępne z asystentem
  • Grupa docelowa 60+ Grupa docelowa 60+